Звездна среща: Оперната прима Соня Йончева и Христо Стоичков с обща фотосесия в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:59, 05.08.2022

"Каква страхотна среща в родния ми Пловдив с най-великия български футболист Христо Стоичков! Каква личност и смиреност! Горда съм да кажа, че идваме от един и същи град".

Това написа оперната прима Соня Йончева в официалната си страница във фейсбук. Тя помести кадри, на които се е снимала с Камата, майка си Теменуга Йончева, брат си Марин Йончев.

Световноизвестната ни певица се възползва от краткото време, в което няма ангажименти, за да си почине в европейски курорти, но и да посети родината. Съвсем скоро - през септември, Соня ще има поредица от престижни изяви на сцената на Баварската държавна опера в Мюнхен, Виенската държавна опера, Ла Скала в Милано, Версайския дворец в Париж, Chapelle de la Trinité в Лион, МЕТ опера в Ню Йорк, Симфоничен оркестър на Монреал, Берлинската държавна опера.

Стоичков също се завърна в родния Пловдив за шоуто на демонстративния отбор World Taekwondo на Античния театър, а на следващия ден показа Златната топка пред феновете на ЦСКА София.

Фотографии: Официална страница на Соня Йончева във Фейсбук

Kоментари

коментар
СМИРЕНОСТ? Кой, Камата ли?
16:28, 07.08.2022
Отговор

Акад. проф. д-р арх.онт Стоичков, чл-кореспондент на БАНда, "Хонорис Кауза" на ПУ-то благоволил да се нащрака с всевъзможни завяхнали (за разлика от Него) г-ци = МНОГО ВАЖНО