За Нас

Драги читателю,

случайно или не, попаднал си на едно по-светло място. Нашият сайт ще те разведе из романтичните потайности на Пловдив. Най-старият населен град в Европа е носител на славна история, която не е известна дори на просветената публика в България и по света.

По улиците му крачат днес забележителни творци - художници, музиканти, артисти и писатели. С тяхното творчество те запознаваме на територията на сайта.

PLOVDIV TIME следи бурноразвиващата се арт сцена в Европейската столица на културата през 2019 г. Сайтът ни отделя внимание на обществения живот и икономическото развитие на Пловдив и търси различните гледни точки към проблемните теми, които бележат ежедневието ни. Разказва за ключовите градоустройствени проекти, които касаят всеки един от нас – жителите и гостите на града.

Достойно място в това пространство на духа и красивото намират талантливите млади хора на Пловдив, които носят славата на България с постиженията си.

Отразяваме събитията с прецизно написани статии и качествени снимки. При нас можеш прочетеш репортажи и очерци, посветени не само на творци и общественици, но и на различни достойни граждани, които с труда и усилията си допринасят за общественото благо и увеличават престижа на града на седемте тепета.

Отделяме специално внимание и на историческите забележителности, старинната архитектура и природните му дадености.

Нашето призвание е да отдадем почит на славния Пловдив и на забележителните пловдивчани със средствата на качествената журналистика.