Уиски фест завзема Капана през септември

  • от PlovdivTime
  • 10:56, 20.08.2020

Второ издание на Street WHISKY Festival ще се проведе в дните от 25 до 27 септември в Капана  на ул. "Константин Стоилов"22. Есенното издание се организира от Библиотеката за Идеи и Събития, Whisky bar Sandak СандъкЪ, The Whisky Library и Уиски събития с любезната подкрепата на Община Пловдив и Bulgarian Whisky Academy- BGWA.

В най-приятния сезон за опознаване на уискито, организаторите обещават да пренесат магията му от цял свят в сърцето на Пловдив, в специално изградени осветени шатри.

Ще имате възможност да дегустирате разнообразни марки: уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; висок клас ром и коняк; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги; специално приготвена прясна храна; много други наслади.

Към всичко това ще добавят още  професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете;  възможност да присъствате на открит кратък мастърклас; магазин, от който да закупите интересни бутилки на ексклузивни цени от вносител; дегустационни уиски чаши;  приятна музика от сцена на живо;  много хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

Нека тази есен бъде празник за вкусовете и преживяванията.