Вкусна храна, музика и кино с Street food & Art Festival в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:11, 01.07.2019

Вкусна храна, лятно кино, музика, литература и театър ще предложи програмата на  Street food & Art Festival, който ще се проведе от 1 до 4 юли 2019 на Гребната база в Пловдив. 

Във форума са включват известни кулинарни блогъри и влогъри – Адриана Гюзелева, Ан Фам, Люси Евтимова, Таня Донева и др., професионални готвачи и артисти, които ще направят своите кулинарни демонстрации директно пред посетителите на фестивала. Победителят от MasterCherf 2018 Станислав Райчев и едни от най-атрактивните участници в шоуто – Кристиана Лазарова и Карина Попова, също ще ни разкажат и покажат своите кулинарни страсти.

Всяка фестивална вечер ще приключва с лятно кино, концерт и диджей парти. Музикалната програма сме поверили на Стефан Вълдобрев, индийската банда TAPI, Филип Аврамов и групата му Джинджифил, P.I.F., Илин Папазян, Le Push, MixMe, DJ SKILL, JUANITO, DJ Mad Bear, DJ KalashNick, DJ Nikita, казват организаторите. 

Ще видим и уникалното стенд-ъп комеди шоу на единственияу вентролог в България – Димитър Иванов – Капитана.

Най-смелите посетители могат да се включат и в състезанието „Street Food многобой“ и да покажат на всички колко точно могат да изядат и изпият.

Подготвили сме много изненади и за най-малките посетители на Street food & Art Festival. Освен работилници и игри, за децата ще се погрижи и Бате Енчо, който ще се превърне в Енчо Сан за специалното си японско детско шоу. Японски игри, японски детски песнички и японска кулинарна работилница са само част от изненадите, които сме подготвили за най-малките.

А специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни, което изобщо не е за изпускане. 

Фестивалът е с вход свободен, а разплащанията във фестивалната зона ще се извършват с Фестивална карта, която може да зарежда на специално обособени за това места или собствена Mastercard.