В Plovdiv Event Center: Мъж предложи брак на любимата си на концерт на Любо Киров

  • от Мария Луцова
  • 18:44, 03.12.2023

Влюбен мъж избра концерта на Любо Киров в Plovdiv Event center, за да отправи романтично предложение за брак на своята избраница. Владимир Джиджишев потърсил екипа на ивент центъра, за да поднесе необикновената изненада на своето момиче Петя Рафаилова. Оттам се свързали с Любо Киров, който веднага се съгласил да влезе в ролята на сватовник.

Докато нищо неподозиращата Петя се забавляваше с приятелите си по време на концерта, певецът изненада всички като покани на сцената Владимир.

"Аз единственото нещо, което мога да направя, е да кажа, че тази сцена винаги може да бъде сцена на любовта. И ако имаш нещо да казваш, оттук нататък си ти, каза той. Думите му предизвикаха бурни реакции в публиката, която предусещаше, че присъства на уникален момент. Любо окуражи развълнувания и просълзен мъж и с глътка уиски.

"Тя обича твоите песни, а аз обичам нея. Ето там е моята Петя. Това че няколко часа трябваше да премълчавам някои неща малко, пренатегна ситуацията. Искам да изживея живота си с нея", каза Владимир и помоли Любо да пее за тях. Аристът отговори, че първо трябва да сподели с любимата си, каквото има да казва.

"Ами ако не каже "да" - какво правим", отговори Владимир и отвори кутийка с пръстен пред Петя. Тя остана безмълвна от изненадата, но след първоначалното вълнение прие пръстена. После двамата изтанцуваха свой танц на сцената под звуците на едно от най-романтичните парчета на Любо Киров - "Имам само теб".

Той изпълни и още много любими на публиката песни, а тя му отговори като пееше с глас заедно с него и бурно го аплодира.