Уличен джин фестивал завладява за три дни Капана в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:47, 12.04.2021

Лятото предстои и на всички вече ни е слънчево, горещо и много „айляшко“, типично по пловдивски. От 2 до 4 юли, когато слънчевите дни и прохладните нощи в Капана, няма да липсват, ще се състои второто издание на Street GIN Fest Kapana  на ул. "Константин Стоилов". Участие ще вземат както вносители и производители на джин, така и най-добрите коктейл-барове и професионалисти в миксирането.

В три поредни дни и вечери посетителите ще се разхлаждат с множество джинове в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и плодове. Ще има открити барове, на които в приятелска атмосфера да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли, улична храна и много добро настроение

Събитието ще се проведе под открито небе, в приветливи шатри, романтични вечерни светлинки, разхлаждащи наслади за сетивата и приятна музика на живо.

Към всичко това ще добавим: насоките, които ще получите от професионалните представители на щандовете; възможност да закупите любимите си джинове, директно от вносител, много новости, които да научите за миксирането на напитки и хиляди хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

„Нека този летен уикенд бъде празник за сетивата и вкусовете!“, призовават организаторите, които ви очакват на 02.07. /петък/- от 17:00ч. до 23:00ч., 03.07. /събота/- от 14:00ч. до 23:00ч. и 04.07. /неделя/- от 14:00ч. до 22:00ч.

Входът е свободен.