Талантливата пловдивчанка Мелек пя на Ищар

  • от PlovdivTime
  • 10:15, 26.11.2018

Изключителната Ищар предизвика фурор сред талантливите деца на България с концерта си в зала С.И.Л.А. Те не пропуснаха да се снимат с нея, да й поднесат подаръци и да получат автографи. 

Талантливата пловдивска певица Мелек Ерен омая световната звезда с гласа си. Възпитаничката на ОУ "Любен Каравелов" пя в гримьорните специално за екипа на етнопевицата след концерта и изпълни сърцата на всички с искрено възхищение и обич. За талантливото момиче денят също ще остане завинаги вълнуващ и специален. 

Най-малката участничка в спектаклите на Национален фолклорен ансамбъл "Българе", момичето, което печели наградите на фестивали и конкурси навсякъде из страната, където се яви, и което не се притеснява да пее дори в градския транспорт на Пловдив, получи истинско признание от професионалист със световна слава. Ищар не просто аплодира Мелек, но й обеща, че ще се срещнат отново и то скоро. 

 „Пред очите ми два ангела се срещнаха, преливайки от любов един към друг. Не знам кой на кого повече се радваше и възхищаваше. А звездната Ищар много нежно и по детски чисто попита Мелек: "Искаш ли да пееш с мен? Каня те на следващия си концерт в България да ме научиш на тази песен! Уникална Ищар! Уникална Мелек!", разказа Стойна Владимирова свидетел на вълнуващата среща. 

Специално от Варна и то с подарък за израелската звезда пристигна и Рени Горидкова. Тя подари на звездата колаж с нейни снимки и запамети във фотоси срещата си.