Street Whisky Fest завладява Капана

  • от PlovdivTime
  • 14:39, 27.09.2020

Второто издание на Street  WhiskyFestival ще завладее капана на 27 септемрив Капана на ул. "Константин Стоилов" 22. Есенно издание се организира от Библиотеката за Идеи и Събития, СандъкЪ, The Whisky Library и Уиски събития с подкрепата на Община Пловдив и Bulgarian Whisky Academy- BGWA. В най- приятния сезон за опознаване на уискито, организаторите обещават да пренесат магията му от цял свят в сърцето на Пловдив, в специално изградени осветени шатри.

Ще имате възможност да дегустирате разнообразни марки:  уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации;  висок клас ром и коняк; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги;  специално приготвена прясна храна и много други наслади.

Към всичко това ще добавят още  професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете;  възможност да присъствате на открит кратък мастърклас; магазин, от който да закупите интересни бутилки на ексклузивни цени от вносител; дегустационни уиски чаши;  приятна музика от сцена на живо;  много хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

Програмата на фестивала днес започва в 16 и продължава до 22 ч. Входът е свободен!