Стотици приветстваха есента с базар „Капана“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 16:35, 07.10.2023

Стотици хора приветстваха есента по време на сезонното издание на базар „Капана“ в Пловдив. Те се спираха пред щандовете с разнообразни продукти и креативни изделия, които се прадлагат от участниците.

За пореден път градът на изкуствата и културата стана домакин на голямото събитие, което обединява български автори и производители от различни области. Днес е вторият ден от провеждането на базара, организиран от "Капана Фест". Той ще бъде отворен до 8 октомври, като и тази година локацията е срещу Централната поща в града.

Събитието представя над сто участника, които използват различни техники и стилове в областта на изкуството, модата и производството на висококачествени храни, напитки и козметика. Посетителите имат възможността да опитат традиционни български месни и млечни деликатеси, както и натурален мед, представени от майсторите на вкуса. За най-малките има специално подготвен детски кът с подбрани продукти за развитие и игра.

Музикалната програма на събитието осигуряват приятни и забавни моменти за посетителите, казват организаторите. Те припомнят, че това е само началото на серията събития, като следващото издание - Коледен Базар "Капана", ще се проведе от 15 до 26 декември 2023 г..