Римският стадион стана Холивуд за премиерата на “България в 4 сезона“ (Фотогалерия)

  • от Невена Вранчева
  • 11:43, 05.06.2019

Червен килим обходи Римския стадион за премиерата на филма "България в 4 сезона" от пловдивчанина Стефан Апостолов снощи. Като на голям фестивал - артисти и снимачен екип дефилираха преди да изгледат лентата заедно с публиката. Събитието започна с коктейл, на който присъстваха специални гости и най-близките на талантливия Стефан.

Сред присъстващите бяха българския гимнастик Йордан Йовчев, ансамбълът на България по художествена гимнастика, сноубордистката Александра Жекова, най-успешният ни състезател по гребане кану - Николай Бухалов, фолклорните певици Калина и Невена и още много други. 

Атмосферата в центъра на Пловдив бе изпълнена с холивудски блясък и много настроение. Минута след минута случайни минувачи спираха и с трепет очакваха да видят уникалния по рода си филм.

Точно в 21:30 стотици затаиха дъх и се впуснаха в приключението, което след 5 години усърден труд и много хъс за работа от страна на Стефан, най-сетне стана факт.

Битката при Шипка, образът на Васил Левски, гладиаторски битки на Античния театър, Седемте рилски езера, кукери, нестинарки и розобер бяха само част от сцените, които накараха публиката да настръхне, а в очите на немалка част от хората дори се забелязваха сълзи.