Раздадоха годишните награди на най- добрите маникюристи в България

  • от PlovdivTime
  • 19:17, 20.09.2021

Най- добрите маникюристи и педикюристи в страната бяха отличени на церемония в Пловдив  през уикенда. Водеща на събитието бе младата звезда на пловдивския Драматичен театър Патриция Пъндева, на която бе кръстен лак, произведен специално за събитието.

Победителки в най- оспорваните категории Маникюр и Дизайн маникюр на „Годишни награди EMILY 2021“, станаха  Елица Енчева и Анелия Станчева. Конкурсът дава сцена на всички маникюристи и педикюристи да покажат своите умения не само пред клиентите си, но и пред по-широка аудитория.

Церемонията премина при спазване на всички мерки за безопасност и въпреки това за „Авънгардън EMILY парти“ със сигурност дълго ще се говори в салоните за красота в България. Вечерта бе открита от Борислав Атанасов и Румяна Хаджиева - вицешампиони на България по стандартни танци за 2020 г. Продължи с много положителни емоции, съпътстващи награждаването на ТОП 3 финалистите във всяка от шестте категории на конкурса и завърши с „Авангардно Nail ART шоу“. То накара гостите на церемонията да погледнат от различен ъгъл на всеки от дванадесетте месеца в годината, представен като комплексно изкуство. Модели с екстравагантна визия и екстремно дълги нокти с пищни декорации дефилираха на фона на пленяваща музика и завладяващи разкази за вдъхновението на всяка от представените визии. Една допълнителна, тринадесета визия, обобщава цялата отминала година и предизвикателствата, пред които ни изправи.

Освен стълба към успеха,  конкурсът, организиран от "Стар Нейлз - България" тази година имаше и кауза. Платените такси за участие бяха дарени в подкрепа на програма „Невидимите супер- майки“ на „Български фонд за жените“. Ето и кои са ТОП 3 финалистите във всяка от категориите.В категория „Маникюр“ бяха отличени Елица Енчева (I място), Анна-Мария Цончева (II място) и Ралица Николова (III място).

В категория „Дизайн маникюр“ оценките от журито и вотът от публиката класираха Анелия Станчева (I място), Елица Енчева (II място) и Анна-Мария Цончева (III място).

В категория „Педикюр“ местата си поделиха Кристина Начева (I място), Славка Павлова (II място) и Ралица Николова (III място).

В категория „Терапевтичен педикюр“ класирането се определя само и единствено от оценките на ерудирано жури и те подредиха финалистите така Валентина Димова (I място), Вероника Койчева (II място) и Ганка Симеонова (III място).

В категория „АРТ кадър“ по традиция финалистите се определят само от вота на публиката. С най-много гласове е проектът на Розита Симеонова (I място), следвана от Кристина Начева (II място) и Десислава Янкова (III място).