Радио Пловдив открива линия “Носталгия“

  • от PlovdivTime
  • 16:36, 30.11.2018

Нова програмна линия стартира Радио Пловдив в обедния  пояс от началото на декември. От понеделник, 3 декември, в ефир ще е новото лайфстайл предаване „Вход свободен“. То ще се излъчва всеки делничен ден от 12 и до 14 часа. От 14 до 15 часа продължаваме с музикалните предавания „МP3 формат“, „Hot On The Top“ и „Молескин“, казват от екипа.

„Вход свободен“ е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. „Вход свободен“ ще представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми ще водят към Пловдив.

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив", „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам"; „Цветя и поздрав за празника“, както и „Виц на деня”.

Дора Башакова, Дарина Иванова, Жоро Пеев, Таня Лазарова и Диан Никифоров подготвят за слушателите на Радио Пловдив още една изненада. От новата година всяка неделя от 16 до 18 часа в ефир е предаването „Пълна къща“- с разговори за семейните ценности, традиции, хоби, домашни любимци.

Веднъж месечно екипът на „Пълна къща“ ще пътува на гости в  Пловдив, Смолян или Пазарджик и ще излъчва на живо от домовете на семейства, които е посещавал.  А като домакин на  „Семейни игри“ ще направи много семейства приятели на радиото.

Радио Пловдив открива и „Линия Носталгия“ всеки ден от 22 до 23 ч. Тя е за феновете на българската музика и запазената марка на този час ще е романтичното и меланхолично звучене на поп, рок и инструментална музика от ХХ век.