Поли Генова и Криско подкрепиха кампанията “Направи го сега“ в Пловдив

  • от Милен Ангелов
  • 20:48, 01.02.2020

Новият месец донесе много приятни емоции за децата от Пловдив. Десетки малчугани и техните родители се включиха в едно от събитията в кампанията "Направи го сега". Водещи на събитието бяха телезивионните водещи Иван и Андрей, а специално участие като млади родители взеха изпълнителката Поли Генова и рапарът Криско. 

Самата кампания е от ново поколение и има информационна и образователна цел. Един от основните проблеми, свързан с раждаемостта, е късното решение за създаване на дете. Кампанията разширява своя обхват и освен да насърчава двойки и семейства да създават деца, ще стимулира всички мъже и жени във фертилна възраст, които по различни причини все още отлагат, да помислят кога ще е най-подходящия момент за тях да направят тази крачка.

По време на събитието днес лично Поли Генова, както и децата от ДВФ „Омайниче“, които участваха, изтеглиха имената на 20 двойки родители, които получиха специални пакети за отглеждане на бебе, достатъчни за една година.

А за останалите присъстващи специално бяха организирани ателиета, на които малчуганите рисуваха върху бебешко боди или блузка.