Пловдивската опера празнува бебе преди „Евита”

  • от PlovdivTime
  • 15:49, 03.05.2019

Дни преди премиерата на мюзикъла „Евита” екипът на Пловдивската опера празнува радостно събитие – раждането на детенцето на пресаташето Лили Бързева и фотографа Александър Богдан Томпсън. Малката принцеса Емилия Александър Томпсън се появи на бял свят и дебютира веднага в артистичната институция. 

Цялата трупа – солисти, хор, балет, режисьор и диригент,  се събраха на сцената и на фона на снимката на малката принцеса аплодираха хубавата новина. Сред най-емоционалните бе актьорът Стефан Вълдобрев, който възторжено отбеляза, че бебчето е зодия „Телец”, както и той. 

Малката Емилия се появи на бял свят благодарение на д-р Кичуков и д-р Матев от АГ клиника „Селена”.

Нямам думи...само щастливи сълзи...за най-вълнуващото посрещане на бял свят! Роди се Емилия Александър Томпсън. И изгря на сцената на Опера Пловдив, сподели развълнувана Лили Бързева. 

Тя работи до последните часове преди голямото събитие, за да помогне за предстоящата премиера на едно от акцентните представления в програмата на музикалната институция – „Евита”. То е на 10 май в Дома на културата „Борис Христов” от 19 ч. 

Екипът на PlovdivTime пожелава на мама Лили и татко Александър споделени радости с малката Емилия. Да расте усмихната, здрава и безгрижна!