Пловдив става снимачна площадка на нов хитов филм (Фотогалерия)

  • от Мария Луцова
  • 12:24, 03.06.2019

Актьорът, продуцент и режисьор Ники Илиев пресече със спринт подлез Археологически, а от едната му вежда се стичаше кръв, това видяха случайни минувачи преди минути в Пловдив.  Причината обаче не бе неприятен инцидент, а началото на снимките на новия български игрален филм „Завръщане”.

За радост на кинаджиите пороят от вчера не успя да провали работата им и от днес Пловдив ще се превърне в снимачна площадка за един вдъхновяващ и позитивен филм, който да покаже красотата и неподправения чар на града под тепетата.

Продуценти на лентата са Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев, а изпълнителни продуценти - Боряна Гидикова и Райна Караянева.

Във филма  ще се снимат редица големи имена от сцената и киното – Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Евелин Костова, Башар Рахал, Рая Караянева.

Любопитното е, че освен теренните снимки, които започнаха от днес, филмът ще стане причина за голям концерт на Гребната база на 28 август. На специално изградени понтони Орлин Павлов ще представи най-новия си албум, а кадри от шоуто ще послужат за финала на „Завръщане”.

Премиерата е на 18 октомври в Пловдив. После филмът ще бъде представен и в другите градове. След това ще бъде излъчен по bTV.

„Завръщане” ще разкаже една позитивна история, ще бъде красив и цветен и ще покаже чара и магията на Пловдив. Всички в екипа имаме помежду си жестока синергия и се надяваме да се получи хубав филм. Благодарни сме на общината и фондация „Пловдив 2019” за партньорството,  казаха от екипа.