Ограничават движението по ул. „Патриарх Евтимий“ заради филм за Гунди

  • от PlovdivTime
  • 09:43, 22.06.2023

Престоят и паркирането на автомобили по ул. „Патриарх Евтимий“ в района на Понеделник пазара – от кръстовището с ул. „Света гора“ до това с ул. „Иван Перпелиев“, се ограничава на 22 юни  (четвъртък) за времето от 12 до 16 часа, а от 13 до 15.30 часа тази част от улицата ще бъде затворена за преминаването на пътни превозни средства. Причина  за временната организация на движение е заснемането на игралния филм за Георги Аспарухов в – Гунди, съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Ролята на великия български футболист изпълнява ученикът на Стефан Данаилов - Павел Иванов.
 
"Започнах снимките на филма “Гунди - легенда за любовта”. Последните 6 години преминаха в тежки лишения и много труд. Тези лишения и труд се усетиха и понесоха от моето семейство. Не се гордея с това, а се гордея с тях. Имам усещането, че премина цял един човешки живот време. Сблъсках се с всяко едно явление и обстоятелство, за което можете да се сетите и заради това смятах, че ще имам много какво да кажа, когато дойде моментът.
 
Така се стекоха нещата, че в продължение на тази подготовка аз установих една своя истина, а именно - нека резултатите говорят.
Разчитам на екипа, знаете кои са те. Чиста проба късмет ми предостави удоволствието да съм в този отбор. Отбор, който е единен, стабилен, подготвен. Играем с мисия, с цел. А на финала - ще играем за Вас и за победа", сподели актьорът.