“На реката JUMP“- остров на кулинарни изкушения и атмосфера с полъх от река Марица

  • от PlovdivTime
  • 20:03, 15.06.2019

“На реката JUMP “ е мястото, което с лекота задоволява и най-изтънчените вкусове. С лекия полъх от река Марица, всички посетители на изискания и стилен ресторант имат възможността да се потопят в романтичната и уютна атмосфера, която обзема всяко кътче от кулинарния остров.

Гостоприемният персонал на заведението се състои от обучени професионалисти, за които правилото, че клиентът винаги има право не е само красив израз, а закон. В менюто може да намерите разновидности от специалитети, съобразени с интернационалната, европейска, средиземноморска и българска балканска кухня.

Всички ястия, които се предлагат се приготвят с пресни продукти на единствено доказали се във времето производители, които готвачите намират във верига магазини Метро.

Богатата гама от кулинарни шедьоври рядко се предлага с подобно качество в града и страната и със завиден успех задоволява и най-претенциозните гости. 

Част от предложенията, които привличат като магнит към „На реката JUMP” са агнешко с пресни билки в собствен сос на чугун с картофките на баба, любимият български микс грил на сач и за финал, десертът, който разтапя сетивата – тракийска нуга със зелени смокини и бадеми.

„На реката JUMP” е един от осемте пловдивски ресторанта, които обединяват усилия, за да превърнат Пловдив в Кулинарна столица на Европа. 

 Оригинални блюда, специално приготвени за гостите на града през 2019 ще представят ресторантите „Одеон“, „Сол и пипер“, „Операта“, „Марбея“, „Гастроном“, „Jump на реката“, “Torro Grande” и „Torro Boulevard“. Те ще подготвят специален сет от оригинални свои блюда, представящи автентичния български вкус и приготвени с продукти, осигурени от МЕТРО България .

Програмата е отворена и за всички клиенти на МЕТРО, които искат да представят по запомнящ се начин кулинарните традиции на Пловдив и убедят туристите и гостите на града в предимствата на българската кухня.

За МЕТРО 2019 е специална година, в която компанията отбелязва своята 20 годишнина. „Всички знаят, че първият магазин на компанията бе отворен именно в Пловдив през 1999 г.“, казва Ангел Костадинов, управител на МЕТРО Пловдив. „Вече 20 години ние неизменно предлагаме на нашите клиенти от хотелския и ресторантския бизнес качествени хранителни продукти, за да подкрепим техния успех. Културната столица на Европа бе добър повод да разширим усилията си и започнем с партньорите си една ново начинание, в което автентичният български вкус и фермерските продукти, които предлагаме по програмата си „Отгледано с грижа в България“ да представят Пловдив и България по атрактивен начин.

 

 

“На реката JUMP “ е мястото, което с лекота задоволява и най-изтънчените вкусове. С лекия полъх от река Марица, всички посетители на изискания и стилен ресторант имат възможността да се потопят в романтичната и уютна атмосфера, която обзема всяко кътче от кулинарния остров.

Гостоприемният персонал на заведението се състои от обучени професионалисти, за които правилото, че клиентът винаги има право не е само красив израз, а закон. В менюто може да намерите разновидности от специалитети, съобразени с интернационалната, европейска, средиземноморска и българска балканска кухня.

Всички ястия, които се предлагат се приготвят с пресни продукти на единствено доказали се във времето производители, които готвачите намират във верига магазини Метро.

Богатата гама от кулинарни шедьоври рядко се предлага с подобно качество в града и страната и със завиден успех задоволява и най-претенциозните гости. 

Част от предложенията, които привличат като магнит към „На реката JUMP” са агнешко с пресни билки в собствен сос на чугун с картофките на баба, любимият български микс грил на сач и за финал, десертът, който разтапя сетивата – тракийска нуга със зелени смокини и бадеми.

„На реката JUMP” е един от осемте пловдивски ресторанта, които обединяват усилия, за да превърнат Пловдив в Кулинарна столица на Европа. 

 Оригинални блюда, специално приготвени за гостите на града през 2019 ще представят ресторантите „Одеон“, „Сол и пипер“, „Операта“, „Марбея“, „Гастроном“, „Jump на реката“, “Torro Grande” и „Torro Boulevard“. Те ще подготвят специален сет от оригинални свои блюда, представящи автентичния български вкус и приготвени с продукти, осигурени от МЕТРО България .

Програмата е отворена и за всички клиенти на МЕТРО, които искат да представят по запомнящ се начин кулинарните традиции на Пловдив и убедят туристите и гостите на града в предимствата на българската кухня.

За МЕТРО 2019 е специална година, в която компанията отбелязва своята 20 годишнина. „Всички знаят, че първият магазин на компанията бе отворен именно в Пловдив през 1999 г.“, казва Ангел Костадинов, управител на МЕТРО Пловдив. „Вече 20 години ние неизменно предлагаме на нашите клиенти от хотелския и ресторантския бизнес качествени хранителни продукти, за да подкрепим техния успех. Културната столица на Европа бе добър повод да разширим усилията си и започнем с партньорите си една ново начинание, в което автентичният български вкус и фермерските продукти, които предлагаме по програмата си „Отгледано с грижа в България“ да представят Пловдив и България по атрактивен начин.