Mиcиc Бaбa Стефи Стаменова помага на абитуриенти в нужда

  • от PlovdivTime
  • 17:50, 15.02.2019

Пловдивчанката Стефи Стаменова, която през месец януари грабна титлата Mиcиc Бaбa България 2019, организира благотворителна инициатива за абитуриенти в нужда във фейсбук. Добрата кауза е с национален характер и в нея могат да се включат хора от различни градове в страната, които имат желание да помогнат. 

С наближаването на тазгодишните абитуриентски балове Стефи Стаменова реши да осъществи доброто дело, тъй като според нея всеки млад човек заслужава да има красив спомен от този специален ден. Тя силно се надява с помощта на сърцати хора да успее да донесе радост на бъдещите абитуриенти без родители или без нужните средства.

Освен Стефи, всички дами, които са участвали в конкурса Мисис Баба 2019, също ще помогнат и се надяват да стигнат до възможно най-много млади хора.

Това може да стане с помощта на всички тези от вас, които познават абитуриенти без финансови възможности и дадат информация за тях, каза журналистката.

В процес на уточняване е и датата, на която ще стане факт благотворително шоу в Пловдив, на което ще присъстват и абитуриентите, които ще получат всичко необходимо за бала.

В благотворителната кауза вече са се включили солиден брой хора, които са се свързали и са изпратили дрехи. Своята подкрепа дават дизайнери, фотографи, гримьори, фризьори. Други предлагат да закупят куверти.