Мястото в Пловдив, където промоциите не са мит, а Свети Валентин ще е магия

  • от Невена Вранчева
  • 21:51, 11.02.2020

Morado Premium Club, разположен в сърцето на град Пловдив, пуска все повече и по-изкушаващи промоционални сетове на алкохолни напитки. Клиентите на клуба ще могат да се възползват от големите отстъпки в началото на всяка седмица, от понеделник до сряда, включително. 

Не пропускайте да прекарате една приятна вечер в модерна обстановка, подплътена от хубава музика, докато отпивате от любимите си питиета на цена, по джоба всеки. 

От Morado Premium Club са се погрижили и за тези от вас, които се канят да отбележат подобаващо празника на виното и любовта - 14 февруари. Ако искате да се забавлявате от сърце, с много музика и танци, заповядайте с любимия си човек, за да изкарате една магична и незабравима вечер. 

Своя принос за положителните емоции ще даде и един от най-развитите кипърски диджей - DJ Mikey Flex, който ще застане зад пулта в Morado Premium Club в най- любовния ден от годината.

Независимо дали празнувате Свети Валентин или Трифон Зарезан, имате повод да се издокарате за 14 февруари и да вземете участие в голямата томбола с награди, която стана традиционна за клуба. 

Няколко от клиентите на Morado Premium Club ще си тръгнат със страхотни подаръци като:

- ВИП стая в СПА центъра на Park & Spa Hotel Markovo;

- СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo;

- Бутилка Premium Алкохол;

- Бутилка качествено вино;
 
+ Много награди от JAMESON;
 
 
Morado Premium Club е като първата любов – лесно е да го обикнеш от пръв поглед и след това ти е трудно да си представиш вечерите си без него. Именно затова, заведението завършва седмицата в събота вечер (15 февруари) с Мексиканско Текила Парти за феновете на лютите чушки!
 
Напук на студеното време, емоциите се нажежават до огнените цветове на палитрата, за да избухнат в едно пикантно парти, което ще ви отнесе сред дивите танци, страстната музика и горещата кръв на Латинска Америка.
 
Телефон за резервации: 089 666 5213