Коледен брънч организира атрактивен хотел в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:29, 22.12.2023

Коледен брънч организира хотел DobuleTree by Hilton Plovdiv. От вкусните ястия може да опитате на 26 декември от 12:00 до 16:00 часа в ресторант „Open”.

В него ще се насладите на вълшебната атмосфера на коледните празници с кулинарното пиршество, което са подготвили екипът от професионалисти. Създайте специални моменти с празничните изкушения в богатия коледен бюфет, вода и просеко в неограничени количества, кафе, чай и музика на живо.

Бранч или брънч е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г.

Негова родина е Америка, където всяка неделя семействата излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е осигуреното забавление на децата.

Брънчът е обикновено от 11.00 часа до 14.00 часа, но може и до по-късно следобед. Идеята е да се заплати определена сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничения на консумацията.

В гастрономията се предлагат т. нар. брънч-бюфети предимно в почивните и празничните дни.

Местата за коледния брънч в DobuleTree by Hilton Plovdiv са ограничени. Можете да направите предварителна резервация на телефон 0883 688 405.

DoubleTree by Hilton се намира срещу църква "Света Петка" на бул. „Княгиня Мария Луиза“ под тепетата и заради централното си местоположение гостите на хотела могат лесно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Античният театър е само на 450 метра от хотела;  Римският стадион е на 800 метра и Стария град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в рамките на по-малко от 600 метра, Епископската базилика в рамките на 300 метра, а Градската художествена галерия е на 750 метра разстояние.

Хотелът включва 162 модерни стаи, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за престижни корпоративни събития, семинари, конференции и големи събития. Залите отговарят на голямо разнообразие от нужди, а опитният екип е готов да помогне плановете на компаниите да станат реалност.