Хилда Казасян на 50 с чаровно йорки и книга в ръка

  • от PlovdivTime
  • 18:28, 27.03.2020

Да станеш на 50, рошав, с пижама и под одеалце, от вчера с още едно любимо същество в къщи..... еми има си чар и в тази работа. Това сподели с приятелите си във фейсбук Хилда Казасян. Тя не внесе уточнения кое е новото любимо същество, но фактът, че на снимката заедно с нея позира симпатично йорки означава, че вероятно името кучето е внесло допълнително радост в живота на рожденичката. От фотоса става ясно и че Хилда не се поддава на неприятни емоции заради изолацията, а намира начини да се развлича, четейки книга.

Джаз певицата с лъчезарна усмивка и копринен глас е в изолация, както всички българи, но почитателите й имат шанса да я гледат в тв шоуто "Като две капки вода" по Нова телевизия всеки понеделник. Хилда е жури в развлекателното предаване.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 

Хилда Казасян: Пловдив е моят трепет, радвам се, че ще представя тук концерта си „Да послушаме кино”Във всичките ни изяви до момента музиката се прие по един възторжен начин, макар да е рисково да интерпретираш толкова познати теми, казва певицата