Гласовитата Габи Пеева от пловдивското трио “Сопрано“ чака бебе

  • от PlovdivTime
  • 18:42, 20.08.2020

Пловдивчанката Габриела Пеева от Трио Сопрано съобщи радостната вест, че ще става майка за първи път в живота си. Талантливата бъдеща мама публикува снимки, на които показва бременно коремче, а на тях присъства и нейния съпруг Мирослав. 

Колежките и от музикалната формация също не пропуснаха да честитят на Габи и споделиха със своите почитатели, че мястото и ще заеме страхотната и магнетична Кристина Жечкова, която успя да заяви себе си пред цяла България във формата “Гласът на България” като един от най-силните участници. Талантливата Криси вече замества Габи в изявите на Трио Сопрано!

"Вече сме към края на любимито ни лято, но тази година очакваме есента с още по-голямо вълнение и нетърпение.
И ето, че дойде момента, в който ще разкрием причината за това. Щастливи сме да споделим с всички вас, че Габи и нейният съпруг Миро са в очакване на своето първо детенце и скоро ще станат родители! Радваме се много за тях и чакаме с голямо вълнение, най- малкото попълние на Триото в нашето семейство Сопрано! Пожелаваме им всичко до финала на бремеността да минава спокойно и безпроблемно и съвсем скоро да държат в прегръдките си най- голямото щастие на света- тяхното малко, сладко бебче!" - пишат гласовитите пловдивчанки. 

Габриела Пеева и Мирослав Савов се венчаха през лятото на 2019 година. В подножието на Стария град под цветния надпис „Пловдив“ двамата влюбени се врекоха във вярност в присъствието на своите семейства, роднини и приятели. Младото семейство сключи църковен брак в емблечатичната църква “Света Богородица” в Стария град, а по-късно посрещнаха многобройните си гости в ресторанта на парк-хотел “Санкт Петербург”.