Базар Капана се завръща с ръчно изработени продукти и занаятчийски храни

  • от PlovdivTime
  • 21:15, 28.05.2020

Базар Капана се завръща през юни, с предприети всички необходими  противоепидемични мерки за безопасност към здравето на посетителите и своите участници. Акцента отново е върху артистичните занаятчии на България, които имат нужда от нашата подкрепа, за да продължат да развиват своята дейност и за напред.

От 18 до 21 юни на Малката Главна (ул. „Райко Даскалов“) ще откриете един от основните и най-обичани елементи на Капана Фест: големият авторски базар за ръчно изработени продукти и занаятчийски храни!

Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни производители на качествени храни и напитки.

За страхотното настроение, организаторите са се доверили отново на своите приятели от www.my-vinyl.com., които ще селектират тематично музикални сетове за настроението ви.

Призоваваме всички посетители да бъдат социално отговорни и да спазват необходимата дистанция при пазаруване от щандовете на базара, както и да носят със себе си предпазни средства (маски и ръкавици), напомнят от Капана Фест.Очакваме ви с много приятни изненади и вълнение за да бъдем отново заедно!