Бал “Аз и Ти Сбъдваме мечта“ помага на бездетни семейства

  • от PlovdivTime
  • 14:18, 05.11.2018

Благотворителен бал под надслов „ Аз и Ти Сбъдваме мечта“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, ще се проведе на 6 ноември от 18 часа в Новотел Пловдив. Събитието се организира от Фондация „Мечта за дете“, телевизионната и радио журналистка Стефи Стаменова и народната певица, покорила Гинес – Смиляна Захариева, с подкрепата на Пловдивски Културен Институт.

Със специално участие в благотворителния бал се включват Мичо Димитров -дългогодишен концерт майстор в Холандската филхармония и носител на приза музикант на годината за 2014 г., както и певците Галияна Арсова, Илко и Бонимир Бонев. На сцената ще се качат още Детска вокална формация “Омайниче”, Балетно студио "Малките ангели", както и най-голямото училище за хип-хоп танци The Center.

За гостите на събитието са предвидени томбола и прекрасни изненади.

Кувертът в Благотворителния бал е 60 лв., като половината от сумата ще бъде разпределена между двойки, нуждаещи се от ин витро процедура!

Дарения към каузата могат да се изпращат и по банкова сметка на Фондация "Мечта за Дете" - IBAN BG92STSA93000025382170

Нека споделим приятни емоции, много усмивки, изненади и подаръци от сърце и дарим подкрепа на двойки с репродуктивни затруднения. Нека заедно сбъднем мечта и озарим повече домове с детски смях и щастие.

 

Снимката е илюстративна