Анонимно писмо на стълбите на „Тримона” зове: „Не участвайте в концерта „Бог Рок”

  • от PlovdivTime
  • 18:12, 01.09.2020

Анонимно послание срещу концерт спектакъла „Бог Рок” на Филип Аврамов се появи на стълбите на хотел „Тримонциум” днес. Бележката бе поставена на стълбите и затисната с камък, за да е сигурно, че максимален брой хора ще я прочетат. 

„Не участвай/те в концерта „Бог-рок” в зала „Орфей” 02.09.2020! Всеки който подиграва Бога ще плати! „Бог поругаван не бива!” пише в Библията!”, гласи странното писмо, което поместваме без редакторска намеса. 

Спектакълът „Бог Рок” гостува утре вечер от 20.30 часа в лятно кино „Орфей”. Главно действащо лице на сцената е Филип Аврамов, който си партнира с Калин Вельов, а под тепетата на сцената ще се качи и пловдивчанинът Милен Кукошаров. 

„Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… „Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог Рок”, разказват от екипа на спектакъла. 

Ще звучат парчета на Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.