Докато снима филм: 150 фенове пяха “Още малко“ на Орлин Павлов на Гребната база в Пловдив (Фотогалерия)

  • от Мария Луцова
  • 17:09, 21.06.2019

150 статисти, участници в масовите сцени на филма "Завръщане", пяха "Още малко" на Орлин Павлов. Певецът е едно от главните действащи лица в лентата на Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев, която се снима под тепетата. Вече няколко седмици кинаджиите работят под тепетата. Те заснеха кадри в Капана, на Гребната база, на ул. "Отец Паисий" и в подлез "Археологически".

В масовите сцени се снимат и много статисти. Точно те поднесли приятната изненада на Орлин, запявайки една от най-популярните му в последната година песни. 

"Завръщане" е реверанс на кинаджиите към красивия Пловдив, който преоткрили, докато търсели най-подходящите места за снимане.

Тук не се налага да търсиш красиви фонове, те са навсякъде, сподели Башар Рахал. Заедно с колегите си днес той засне сцени на летище Пловдив. В снимките на аеропорта се включиха Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов и Ники Илиев.

За филма "Завръщане", за завръщането у дома и смисъла да се бориш за красивото и ценното очаквайте интервю с Башар Рахал.

Ето фоторепортаж от снимките на романтичната комедия под тепетата:

Фотография: Димитър Фердинандов и Румен Куртев