10-часов празничен маратон започна в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 14:00, 28.10.2018

Започна 10-часовият празничен маратон в Мол Марково тепе! Търговският център вече се пръска по шевовете от посетители, а празничните събития са в разгара си. Поводът е вторият рожден ден на Мол Марково тепе! Предстои атрактивна програма, в която ще има за всеки по нещо, а кулминацията ще бъде гостуването в търговския център на Pavell & Venci Venc', които ще изпълнят най-хитовите си парчета в 18:30 часа! А след концерта, в 20:00 часа, всички присъстващи ще могат да се снимат и да си вземат автограф от култовите изпълнители.

И това не е всичко!

Рожденикът се е погрижил в търговския обект да има от всичко по много: музика, танци, рисуване за деца и още, и още….

Детска вокална група "Бамбини" вече  изнесе своя празничен концерт. А в 13:00 часа е концертът на Фолклорен танцов клуб „Мила“. Българските ритми ще огласят зоната пред ресторант Victoria и Capella Play Food To Share на Ниво 2.

И още:

В 14:30 часа – Хип-хоп изненади с Dance Station и Emotion Dance. Място: Ниво 1, зоната пред Sport Depot.

В 16:00 часа – Концерт на Ивана Муцкова и Клавдия Китанова – носителки на голямата награда на Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ“ за 2017 и 2018 година. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 17:30 часа - Концерт на група MixMe с Едит Унджиян. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 18:30 часа - Концерт на Pavell & Venci Venc'. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 20:00 часа - Снимки и автографи за феновете на Pavell & Venci Venc' след концерта. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

Мол Марково тепе става на 2 години! Да празнуваме!