Handmade базар за влюбени започна в Пловдив (Фотогалерия)
Френски шансони ще прозвучат на 14 февруари в Мол Марково тепе
15:51, 13.02.2018803 пъти

Оригинален подарък за вашата половинка можете да намерите на новооткрития базар за ръчно изработени изделия в Мол Марково тепе. В навечерието на Свети Валентин майстори от различни занаяти и краища са изложили щандове с най-добрите си стоки. Предлагат се разнообразие от ароматни свещи, бутикова козметика, сувенири, и бижута от най-различни материали.

Интересни са направените от бреза и смърч пожелания, кожените чанти с издълбани рисунки. Handmade базарът ще продължи и утре на Празника на любовта. След това ръчно изработените изделия ще останат в мола в тематичното изложение „Баба Марта”, след което ще премине в „Празник на жената”.

По случай деня на влюбените Мол Марково тепе създаде и романтичен кът, където всеки може да си направи снимка и да закачи своето катинарче. Лиричната атмосфера ще се разгърне и с френските шансони, които ще прозвучат в търговския център утре.

Между 16,30 и 19 часа посетителите ще чуят и видят на живо неповторимите изпълнения на лауреатите от Международния фестивал за франкофонска песен “Златен ключ” – Клавдия Китанова, Нели Солакова, Ивана Муцкова и Любомира Бекирова. 

Comments from FACEBOOK