Лара Фабиан в Пловдив! Пълна зала Колодрума аплодира белгийската певица

  • от PlovdivTime
  • 23:09, 26.04.2024

Колодрума се напълни за шоуто на изумителната белгийска певица Лара Фабиан. Макар концертът да започна с малко закъснение, публиката търпеливо изчака появата на певицата и бурно я аплодира. Изпълнителката, чийто глас покрива цели 3 октави, редува лирични с бързи песни, а на сцената с нея са бандата и беквокалистките й.

Фабиан, която често скромно споделя, че не може да си обясни как е успяла да заслужи любовта на почитателите си, получи знак от множеството в Колодрума - то знаеше защо е избрало в петъчната вечер да сподели емоциите на най-големите ѝ хитове. Аплодираше я и пееше с Фабиан от първия миг. Концертът продължава и в момента и обещава да се превърне в едно от незабравимите музикални събития на годината.

Той обаче бе прекъснат заради проблем с микрофона. Певицата каза, че за първи път в кариерата й се случва да има подобно прекъсване. 

Музикално пътешествие на няколко езика, в различни стилове, с множество емоции, с най-големите хитове, които Фабиан пее, като Je T’aime, Je suis Malade, Immortelle, J'y crois encore, La Différence и Adagio.