Училище “Христо Г. Данов“ с конкурс за рисунка на детска приказка

  • от PlovdivTime
  • 15:59, 18.10.2023

СУ "Христо Г. Данов" обявява конкурс "Приказно вълшебство" за рисунка на детска приказка.  Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст. Крайният срок за приемане на творбите е 3 ноември 2023 г., а финалът ще е на 13 ноември 2023 г. 

Подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справят малчуганите, можете да намерите ТУК.

Възможни са три интересни варианта за участие в конкурса, като задължително условие и при трите възможности е на гърба на всяка рисунка да бъдат написани две имена, възраст и телефон за връзка.

„Всички обичаме детските приказки! Мечтаем да бъдем художници - претворители на любими приказни герои и сюжети. Вашата вълшебна възможност е конкурсът за детска рисунка, организиран от СУ "Христо Г. Данов"! Участвайте и се забавлявайте на воля, очакват ви много изненади и награди! Средно училище "Христо Груев Данов" e с над 170-годишна история и е първото българско светско училище в кв. "Кършиака" и второто в град Пловдив. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез индивидуализация и диференциация, съобразени  с интересите и възможностите на всяко дете. Споделена визия на преподавателския екип е изграждане на увереност в способностите на ученика. Училището разполага с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа на всяко дете“, коментират от екипа на училището.