Ученици от Пловдив поканиха класния си ръководител на бала от театрална сцена

  • от PlovdivTime
  • 14:14, 05.02.2024

Бъдещи абитуриенти от Търговската гимназия в Пловдив трогнаха класния си ръководител със специална изненада. Дванадесетокласниците ѝ отправиха покана да ги придружи на бала след театрална постановка в Дома на културата „Борис Христов“.

Учениците завели Станимира Димитрова – техен преподавател по литература, на представлението „Благородният испанец“, което гостуваше този уикенд в Пловдив. В края на постановката те получиха съдействието на актьорите, за да отправят поканата сикъм класната. Артистите поканиха абитуриентите на сцената.

„В радост и кавги големи, днес сме тук пред Вас – заедно, като едно събрани, семейство... благодарение на Вас“! Това беше част от посланието, с което учениците развълнуваха класния си ръководител. Пред нея те опънаха и огромен транспарант: „Госпожо Димитрова, ще дойдете ли с нас на бала?“.

„Мога да кажа, че наистина се радвам, че съм сред тях. Много ги обичам. Благодаря!“, заяви емоционално Станислава Димитрова.

Всички заедно успяхме да направим този момент изпълнен с трогателни емоции като един незабравим спомен, който ще остане за цял живот“, сподели пред TrafficNews ученичката Гергана Мангаракова.

Публиката аплодира идеята на дванадесетокласниците и не скри радостта си от културния начин, на който младите хора заложиха, за да зарадват преподавателя си.