Танцово студио Magnifique кани на Коледен концерт в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:54, 03.12.2023

Танцово студио Magnifique кани на Коледен концерт на 17 декември в зала "Пловдив", хотел SPS. Поради огромния зрителски интерес децата ще изпълнят концерта два пъти - от 16 и от 18.30 ч.

В концерта ще видим демонстрации, солистични и групови изпълнения на учениците от танцовото студио от Babyballet класа (на възраст от 2,6 до 4 г.), както и от всички класове по Класически балет и палцова техника за начинаещи и напреднали, и класа по Модерни танци.

Ще се насладим на красива класическа музика от различни балетни спектакли сред които - "Жизел", "Копелия", "Спящата красавица", "Дон Кихот" и др. Ще видим различни танцови стилове - класически, съвременен и характерен танц.  В концерта ще се включат близо 130 участници, които ще разкрият своя творчески потенциал със заразяващата си енергия, докосвайки ни до различните форми на изкуството-истинско разнообразие и професионализъм!  

Талантливият екип на школата, работещ с много любов и отдаденост ще представи своите резултати. Преподаватели: Нора Маршаха - ръководител и основател на DS Magnifique, балерина в Опера Пловдив, преподавател по класически танци в НУМТИ "Добрин Петков", Деница Сапунджиева - главен преподавател и хореограф в DS Magnifique, Ралица Йонова - преподавател и хореограф, Таня Димитрова - балерина в Опера Пловдив, преподавател - хореограф, Русалия Игнатова - преподавател и хореограф.

"Билети може да закупите на цена от 20 лв. - на рецепция в Dance studio Magnifique (хотел SPS, ет.3) с работно време от понеделник до петък, 17 - 20.30 ч.", обявяват организаторите.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив.