Природонаучният музей кани децата на “Великденска ваканция“

  • от PlovdivTime
  • 11:40, 11.04.2023

Природонаучният музей в Пловдив кани на „Великденска ваканция” с разнообразни  тематични образователни и творчески дейности.  След посещение на експозицията всички участвали в предвидените образователни и творчески ателиета ще получат специален подарък. Заниманията и образователните игри са посветени на предстоящите Великденски празници.

ПРОГРАМА:

11 април  от 10 до 16 ч.

Тематично ателие за оцветяване„Великденски зайчета“
Малчуганите ще имат възможност да се потопят в празничната атмосфера, като оцветим заедно невероятни великденски зайчета, които да направят празника още по-цветен и вълшебен, а малчуганите - още по-щастливи.Всички малки участници в ателието ще получат специален ПОДАРЪК – крилце от тропическа пеперуда.

12 април от 10.30 до 15 ч.

Образователна игра с лабиринт "Бъди първото зайче, намерило великденско яйчице"
Забавлявайки се, всеки участник ще има възможност да намери своето великденско яйчице в лабиринта. Всеки участвал в забавната образователна игра ще получи специален ПОДАРЪК - минерал.

13 април от 10.30 до 15 ч.

Творческо ателие– „Оцвети, изрежи и си направи поставка за яйце“
Творейки, участниците ще имат възможност да изразят креативност, като създадат своя оригинална поставка за великденско яйце. Всички участвали ще получат специален ПОДАРЪК – минерал.

Работно време на Регионален природонаучен музей Пловдив:
Понеделник - Петък от 8.30 до 17 часа
Събота - Неделя от 9 до 17 часа
Празници - 9 до 17 часа
Последната продажба на билети е в 16.30 ч.