Първокурсници от специалност “Актьорско майсторство“ в ПУ канят на първия си спектакъл

  • от PlovdivTime
  • 16:35, 04.10.2021

ПУ "Паисий Хилендарски" кани на театрално представление „Нишката на любовта“. Събтието е в понеделник, 4 октомври 2021 г. от 19:00 ч. и е организирано от Клас „Героите“ с преподавател -проф. д-р Александър Илиев.

Публиката ще види адаптация на африканската приказка "Дъщерята на Слънцето и Луната". Киа Тумба е най-малкият син на вожда на племето и е принуден бързо да си намери жена. Той не иска друга освен дъщерята на небесните богове - Слънцето и Луната. Жабата е неговият най-верен помощник в търсенето на начин да постигне целта си. Дали Киа Тумба и принцесата ще намерят път едни към други? Любовта ще възтържествува ли?

Отговор на тези въпроси ще откриете в представлението "Нишката на любовта" - спектакъл на студентите от първи курс в ПУ "Паисий Хилендарски", специалност "Актьорство за драматичен театър". Адаптация и режисура - Проф. Д-р Александър Илиев.

Участват: Ванеса Почева, Виктория Боянова, Виктория Липчева, Георги Кочев, Дебора Манолова, Елена Георгиева, Йоанна Врайкова, Йоанна Маринова, Кристина Алова, Надежда Дернева, Павлина Митева и Цветомира Баненска.