Онлайн фестивал „E-Fest“ търси най-добрите певци и танцьори

  • от PlovdivTime
  • 14:07, 14.04.2021

Онлайн фестивал „Е-Fest“ търси най-добрите певци и танцьори. Конкурсът се провежда за първа година изцяло онлайн. Целта е да се постави началото на авторитетен конкурс, който да даде възможност за изява на талантливи изпълнители в различни музикални и танцови стилове и да предложи възможности за професионално развитие на най-добрите.

В конкурса вече се включиха много талантливи певци, инструменталисти и танцьори, както и творчески формации в сферата на певческото и танцовото изкуство.  Всички изпълнения са публикувани в страницата на фестивала във Фейсбук, където събират множество харесвания от очарованите зрители.

Авторитетно жури оценява изпълненията и ще определи най-добрите. Членове на журито са голямата българска певица и преподавател по народно пеене Бинка Добрева, хореографът и преподавател по български народни танци Асен Павлов, създател на формация „Чинари“,  певицата Милица Божинова от „Тоника СВ“, латино гуруто Памбос Агариу;,певецът, водещ и музикален журналист Александър Александров-Алекс. Най-добрите участници ще си поделят атрактивен награден фонд с парични и предметни награди. Изпълнителите ще получат като награда изработване на професионален видео клип, професионална фото сесия, професионални ангажименти в шоу програми, грамоти и медали.

Заявки се приемат до края на месец април.

Финален гала концерт на лауреатите ще се проведе в Пловдив в края на месец май, когато ще бъдат обявени и резултатите.