Нарисувай „Пеперуден свят” и участвай в конкурса на Регионалния природонаучен музей – Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 12:32, 01.08.2021

Регионалният природонаучен музей – Пловдив продължава да набира творби за участие в конкурс за рисунка по повод предстоящия „Фестивал на пеперудите“, който е планиран за месец септември. Темата на конкурса е „Пеперуден свят“, в него могат да участват ученици от V до XII клас от всички училища в Област Пловдив. 

Творбите могат да бъдат донесени лично в Регионален природонаучен музей – Пловдив или с пощенска пратка на адрес: гр. Пловдив 4000, ул. Христо Г. Данов 34, Регионален природонаучен музей. Размер на творбите: 35/50 см (А3) или 20/30 см (А4) Няма ограничение относно използваните материалите. Не се допуска единствено техниката колаж. Рисунките трябва да са в оригинал. Краен срок за участие: 31.08.2021г.

Всеки участник трябва да посочи име, фамилия, адрес, училище, клас, телефон и електронна поща. /Да бъдат нанесени на гърба на творбата в долния ляв ъгъл с големи печатни букви или на допълнително залепен лист./

Всеки желаещ може да участва с една творба. Оценяването ще се извършва от публиката на фестивала, чрез гласуване. Проявете фантазия и бъдете оригинални!

Наградените участници ще бъдат уведомени по телефон и електронна поща. Отличените на първо, второ и трето място ще получат грамоти и награди. Награждаването ще се проведе по време на „Фестивал на пеперудите“ в Регионален природонаучен музей – Пловдив.

Резултатите ще бъдат обявени и на фейсбук страницата на музея.