Награди за децата с 6 печата от Месеца на музеите в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:09, 01.03.2021

Приключи вълнуващият месец февруари, посветен на децата в музеите на Пловдив. Организаторите отчитат огромен интерес от страна на най-младите жители на града. За инициативата на община Пловдив и пловдивските културни институти „Месец на децата в музеите на Пловдив“ бе отпечатана специална картичка, която желаещите получиха при посещението си в обектите.

Децата, които са събрали 6-те печата, вече могат да получат своята награда. Те ще посетят безплатно през месец март детски спектакъл на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ или представление от програмата на Кукления театър.

Ето го и регламента: 

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на касата на Държавен куклен театър – Пловдив, може да получите 2 безплатни билети – 1 за детето и 1 за придружаващия родител. Вижте първите дати:

На 13 март 2021 (събота) ще се играе театрално-музикална приказка за деца "Кученцето, което не можеше да лае", началото е в 16.00 ч., продължителност 45 мин.

На 14 март 2021 (неделя) ще се играе куклен театър за деца "Дядовата ръкавичка" – началото е в 16.00 ч., продължителност 40 мин. 

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на касата на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“, децата получават безплатен билет за спектакъла „Лебедово езеро за деца“, който ще се играе на 7 март (неделя) от 11 часа в Дома на културата „Борис Христов“.

Награди са осигурени за първите 70 деца, които разменят картичките с печати за безплатен билет на касата на Опера Пловдив.

Родителите, които желаят да придружат детето на спектакъла, е нужно да закупят редовен билет.