40 училища и университети от 12 държави идват на изложение “Световно образование” в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 09:53, 19.03.2022

За пореден път най-утвърденият форум за образование в чужбина събира на едно място едни от най-предпочитаните международни университети, пансионни училища и езикови центрове на 27 март в Гранд хотел в Пловдив от 10 до 17 ч.

Над 40 образователни институции от 12 държави ще се включат в изложение “Световно образование” на живо по време на събитията в София, Пловдив, Бургас и Варна. Представителите на гостуващите средни и висши училища от Нидерландия, Великобритания, Германия, Австрия, Белгия, Ирландия, Италия, Испания, Швейцария, Гърция, Латвия и България ще дадат най-важната, полезна и актуална информация за образованието зад граница!

Вашето посещение на изложението е напълно безплатно и става след предварителна регистрация! Повече информация: https://bit.ly/WEF-Plovdiv-Spring2022

Освен личните срещи с представителите на гостуващите институции и професионалните консултанти на Интеграл, програмата на събитията включва специализирани презентации за най-предпочитаните обрзователни дестинации и важни теми като изборът на профил в гимназия и специалност в университета.

Посетете специализираните центрове за средно и висше образование в чужбина, сравнете условията, таксите и възможностите за стипендии в различните държави и вземете ексклузивни отстъпки за езикови и кариерни курсове.

Открийте формулата на успеха и задайте правилната посока на Вашето международно образование!

ПРОГРАМА В ПЛОВДИВ 

СЕМИНАР ЗА РОДИТЕЛИ: УСПЕШНА СТРАТЕГИЯ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ИЗБОР НА ПРОФИЛ В УЧИЛИЩЕ

11:00 - 12:00|ГРАНД ХОТЕЛ "ПЛОВДИВ"

Полина Жечева

С този специализиран семинар родителите ще могат да помогнат на своите деца при начертаването на път за кандидатстване - от вземането на информирани решения за най-подходяща специалност, през избор на профил за втората степен от средното образование, до избор на най-подходящите дестинация и университет. Защото знаем, че истински добрата подготовка е функция от навременно и правилно информиране, а промените в образователната система поставят много въпроси, изискващи навременни и стратегически решения и стъпки.

ПАНСИОННИТЕ УЧИЛИЩА: ТРАМПЛИН КЪМ СВЕТОВНИТЕ ТОП УНИВЕРСИТЕТИ

12:00 - 13:00|ГРАНД ХОТЕЛ "ПЛОВДИВ"

Вили Шопова

Пансионните училища в Европа предлагат обучение на световно ниво и квалификации, които могат да бъдат от решаващо значение за развитието и бъдещата кариера на един млад човек. Макар образователните системи в различните страни да имат своите особености и специфики, всички те дават солидни академични познания и невероятни възможности за прием в най-добрите университети в света. Най-важното за елитно средно образовани в чужбина ще научите от специализираната презентация.

НИДЕРЛАНДИЯ - ИНОВАТИВНО АКАДЕМИЧНО ИЛИ ПРАКТИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

13:00 - 14:00|ГРАНД ХОТЕЛ "ПЛОВДИВ"

Калина Топалова

Нидерландия е една от предпочитаните дестинации за следване в чужбина заради качественото и новаторско образование на достъпна цена. С над 2100 програми на английски език, страната предлага възможности с академичен или практически фокус. Включи се в специализираната презентация и разбери с какво се отличават двата вида обучение в Страната на лалетата.

КАНДИДАТСТВАЙ В ЕВРОПА ЗА ПРИЕМ СЕПТЕМВРИ 2022

14:00 - 15:00|ГРАНД ХОТЕЛ "ПЛОВДИВ"

Николай Христанов

Какви са предимствата на висшето образование в Европа? Как да се подготвиш и какви са сроковете за кандидатстването? Кои са най-предпочитаните специалности? Открий отговорите на най-важните въпроси пред един кандидат-студент и изгради своята успешна академична стратегия.

ВСИЧКО ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО И ОБУЧЕНИЕТО В САЩ И КАНАДА

15:00 - 16:00|ГРАНД ХОТЕЛ "ПЛОВДИВ"

Кристина Божилова

С първокласно обучение, международно признати дипломи, свобода и гъвкавост при избора на специалност и учебна програма, САЩ и Канада са предпочитани образователни дестинации за хиляди международни студенти. Научете всичко необходимо за кандидатстването, сроковете и обучението в университетите зад Океана в рамките на презентацията.