Над 100 младежи участват в единствения по рода си пловдивски фестивал на младите в театъра “Гледай Ти”

  • от PlovdivTime
  • 14:39, 10.06.2024

Над 100 младежи участват в единствения по рода си пловдивски фестивал на младите в театъра “Гледай Ти”. Официалното откриване бе на 7-ми юни в двора на театър Хенд.

В артистична фестивална атмосфера с вълнение и много усмивки младежите от всички пловдивски театрални школи, техните ръководители и официалните гости на събитието си пожелаха “На добър час”.

Специална селекция от театрална музика, подбрана от DJ Skill допринесе за доброто настроение на светското младежко събитие. Младите театрали се отличиха с класа и стил, присъщи за истински бъдещи звезди.

Възпитаниците на театралните школи прекараха два незабравими фестивални дни през уикенда, като показаха своите умения и постижения пред своите “колеги”, обмениха опит и идеи и създадоха безценни приятелства.

От днес до 14 ти юни фестивалът “Гледай Ти” отваря врати за пловдивската публика, която има основна роля в тазгодишното издание. След онлайн гласуване, тя ще отличи най-обещаващата постановка, която ще бъде реализирана на сцената на Драматичен театър - Пловдив през следващия театрален сезон.

Представленията са всяка вечер в театър “Хенд”, а входът е свободен.

Програмата на фестивала тук:

https://www.facebook.com/events/1877418112718642/

https://www.instagram.com/p/C7imuMWIOMH/?img_index=1

Фестивалът “Гледай Ти” се организира от Театър “Хенд” с финансовата подкрепа на община Пловдив, част от Календара на културните събития за 2024г.