Младежкият център в Пловдив кани на благотворителен коледен базар „От деца за деца“

  • от PlovdivTime
  • 10:33, 30.11.2021

През този декември отново ще се състои традиционният благотворителен базар на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ – „От деца за деца“.

„Това, което си пожелаваме, е да донесем повече усмивки на лицата на хората и да спомогнем да се сбъднат техните мечти. Ако искате и вие да бъдете част от това, изберете своя благотворителна кауза и я подкрепете, като продадете ръчно произведени от вас артикули. Внимание: и тази година сред изработените неща не трябва да присъстват напитки или хранителни продукти“, разказват организаторите.

За участие в базара могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове, творци и др. Моля, регистрирайте се тук: https://forms.gle/HS5FRtmUvULxqkfC9

Добре дошъл е и всеки, който иска да закупи ръчно направени картички, играчки и други коледни подаръци за своите близки и познати. По този начин може да се включите в някоя от избраните каузи.

Базарът ви очаква на алеята на гърба на ОП „Младежки център Пловдив“ (зад трибуните на Гребна база Пловдив) на 11 и 12 декември от 10:00 до 17:00 часа с много коледно настроение, музика и забавления.

Дейността е част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.