Младежки център - Пловдив кани ангажирани хора за участие в Младежки съвет

  • от PlovdivTime
  • 12:00, 21.01.2021

Ученическите съвети в град Пловдив и екипът на ОП „Младежки център Пловдив“ очакват ангажирани младежи на възраст между 15 и 29 години на онлайн информационна среща. Тя ще се проведе на 23 януари  (събота) от 11:00 часа. По време на срещата ще бъде разяснена цялостната концепция и визия за развитието на идеята за Младежки съвет и възможностите за включването на представители на учебните заведения в тази регионална младежка общност.

Срещата ще се състои в онлайн платформата Zoom, като всеки участник ще получи линк по имейл.

Заедно с това образователният екип на ОП „Младежки център Пловдив“ ще ви представи интересни събития, предоставящи възможности за развитието ви както в личен, така и в професионален план.

Участието в срещата ще осигури достъп както до прякото участие и роля в дейностите на Младежкия съвет, така и до информацията за предстоящи дейности, обмени и обучителни програми, в които може да вземете участие.

Информационната среща се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

 

Заявка за участие се подава до 20 януари 2021 г. чрез регистрационна форма на адрес: https://forms.gle/5aTxwpz8rgLoUdH76