Младежки център Пловдив с инициатива по случай Световния ден на човечеството

  • от PlovdivTime
  • 08:43, 02.08.2021

Младежки център Пловдив и Младежки Съвет Пловдив канят на следващата си инициатива по случай Световния ден на човечеството. Идеята за проследяване еволюирането на човека с няколко дейности - интерактивна Kahoot игра, Escape стая и уъркшоп, организирани от младежи, бе одобрена в конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“.

Младежка инициатива „Развитие на човечеството“ ще се проведе на 3 август 2021 г. от 16:00 ч. в Младежки център Пловдив,  зала „Метеора“ (на Гребната база).

„Празнуваме развитието на човечеството – включи се и ти! Можеш ли да отговориш на всички загадки, за да отключиш escape стаята? Ще успееш ли да отговориш на всички въпроси и да станеш шампиона на куиза? Искаш ли да погледнеш към бъдещето и да изготвиш нещо красиво за някой друг? Ако отговорът е да, то е време да се включиш в нашата игра!“, призовават организаторите.

Участието е напълно безплатно. Нужна е само регистрация тук: https://surveyheart.com/form/60fffa2e55e126367f5cacb7

Събитието се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.