Младежки център Пловдив учи как да управляваме времето си

  • от PlovdivTime
  • 09:40, 25.01.2021

„Хакни времето - част 2“ е събитие на Младежки център Пловдив, което ще се проведе онлайн на 26 януари 2021 г. от 17:00 ч. То се провежда като част от проекта „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“.

Какво включва втората част на „Хакни времето“? „След като разгледаме още няколко хитринки за определяне и приоритизиране на целите ни, ще си поговорим за връзката между управление на времето и енергията ни през деня. Една от ключовите ни теми ще бъде и „добрите“ и „лошите“ навици и тяхната роля в ежедневието ни“, разказаха организаторите.

„Можете ли да разпознаете кои от задачите ви са „спешни“, „важни“ и с кои да се заемете първо? Ако имате и най-малките колебания, то тогава се запишете за това събитие и нека заедно да „хакнем“ времето, така че то да започне да работи за всеки един от нас. Знаем, че то е един от най-ценните ни ресурси. Не можем да го складираме на сигурно място и да го използваме, когато решим. Не можем да го върнем или да си го купим от някой магазин, но можем да се погрижим да го използваме максимално ефективно. Правилното разпределение на времето е важен фактор в реализирането на нашите идеи и дори мечти. А това, което можем да направим ние, е да предложим някои бързи стъпки и хитринки, които да ви помогнат да хакнете времето в своя полза“, споделиха още от екипа на Младежки център, които ви очакват на 26.01.2021 от 17:00 часа в платформата Zoom.

Събитието е подходящо за младежи (на възраст 15-29 години). Участието е напълно безплатно.

Как може да се включите? Като попълните  формуляра за участие тук: https://forms.gle/UvbmXmKakM2VM18bA

Преди събитието ще ви бъде изпратен линк към срещата на посочения от Вас имейл при регистрация.