Девет ученически банди забиват на S`Cool Rock Fest в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:58, 11.09.2020

Девет страхотни ученически банди ще представят авторските си песни по време на традиционния за Пловдив младежки фестивал S`Cool Rock Fest, който ще се проведе на 12 и 13 септември в парк Лаута. Началото е в 18 часа. Разбира се, те ще представят и песни на изпълнителите, от които са инспирирани или се „кефят“. Всяка група - според желанието и възможностите си! Важното е да подкрепим авторската музика и труда и енергията на младите таланти, канят организаторите.

Фестивалът S`Cool Rock Fest се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година. Любезен домакин за поредна година е Район „Тракия“, а началото на тазгодишното издание ще бъде дадено от кмета на района Костадин Димитров.

На 13 септември 2020 г. от 10 часа ще се проведат дневни китарни открити уроци като съпътстващи мероприятия на S'Cool Rock Fest. Те имат за цел да подкрепят и насърчат младите музиканти. Да обогатят познанията им за музикалната история - стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила, да бъдат демонстрирани инструментални техники, различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката.

Тази година специалните гости ще са групи, преминали в началното си развитие през S'cool Rock Fest, и показали, а впоследствие и доказали таланта си в множество музикални конкурси и ТВ формати. Това са PANIC STATION на 12 септември  2020 г. и REDTRIGGER на 13 септември 2020 г.

Ето и програмата за двата дни. 

Събота, 12 септември

Rebels (Сф)
Последна спирка (Пд)
Asura (Сф)
Loners on the Hill (Пд)
Специални гости: Panic Station 

Неделя, 13 септември
Pretty Bad (Пд)
Snade (Пд)
Atroposy (Пд)
Creep (Тх)
Church of Destiny (Сф)
Специални гости: RedTrigger

Kоментари

коментар
fen
12:36, 14.09.2020
Отговор

Английската гимназия в Пловдив пак е N1.