Детски карнавал завладява “Столипиново“ за края на учебната година

  • от PlovdivTime
  • 10:43, 13.06.2022

Карнавал "Моят любим приказен герой“ ще се състои в квартал „Столипиново” на 15. юни от 11 ч. в двора на СУ „Найден Геров” на ул. „Възход” 26.  Участниците ще имат възможност да се представят като приказни герои, а всеки, който представи себе си и костюма си, ще участва в приказна томбола и приказни награди-изненади.

За всички гости ще има тържество с музика и танци; всеки, който е дошъл с костюм и маска, ще може да участва в томбола с много награди,  ще бъде заснети от професионален фотограф и публикуван в официалните канали на "Жителите на Столипиново" и в наръчника на проект „Приказна кутия“,  ще бъде център на внимание и ще има възможността да блесне с артистичността си.

С предимство ще бъдат награждавани костюми и маски, които са собственоръчно направени или са по оригинална идея на представителя им.Журито е съставено от уважавани хора от квартала. Всички жители на квартала са добре дошли.

Проектът "Приказна кутия" се изпълнява от Сдружение Обединени професионалисти за устойчиво развитие, с любезното съдействие на СУ "Н.Геров", Сдружение "Жителите на Столипиново" и финансовата подкрепа на Национален фонд Култура по програма Социално ангажирани изкуства.

Снимката е илюстративна