Децата от пловдивската група „Магия” на финал в „България търси талант”

  • от Мария Луцова
  • 17:24, 02.05.2022

Талантливите пловдивски деца от група „Магия” плениха публиката на „България търси талант” и с най-голям зрителски вот стигнаха до финала на телевизионното шоу. Възпитаниците на музикалния педагог Руми Иванова в Арт Войс Център изпълниха песента „The lion sleeps tonight” от мюзикъла „Цар Лъв”. Заедно с пловдивските таланти напред продължиха и момичетата от балет „Вега” от Търговище.

Във видеото преди изпълнението им чаровните деца споделиха, че предпочитат песните пред учебниците и че най-хубавото на популярността е, че понякога им се разминават изпитите в училище.

„Много хубаво пеете. Хубаво, че съм учил езици, че да разбера историята”, пошегува се проф. Кантарджиев. Актрисата Евелин Костова изрази радостта си, че освен много музикални децата са и много артистични.

„Иде ми да ви изям, много сте сладки, прекрасни сте”, каза Екатерина Евро. А Николаос Цитиридис подчерта, че е изненадан колко добре се справят с различните задачи, които им се поставят.

„Вие сте една страхотна магия”, каза той.

Припомняме, че това е поредната успешна музикална формация, която пловдивската музикална школа представя на национална сцена. Възпитаници на Руми Иванова са победителките в Х Factor група 4Magic, ика е запленена от песните на Лидия Ганева (Детската Евровизия), Даниела Пирянкова (Шоуто на Слави), Мирослава Тодорова (X Factor), Деница Караславова (Гласът на България).

Следващата неделя, на 8 май, ще станат ясни и следващите двама финалисти, а 24 часа по-късно в „Спаси талант“ ще бъде избран и 12-ият финалист.

Фотографии: България търси талант