“Благуните - приятели завинаги“ радва най-малките в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 15:01, 10.04.2023

Детският театрално-музикален спектакъл „Благуните – приятели завинаги” от Илиян Илиев гостува на 14 май от 11 часа във Военния клуб.

Постановката, която е част от програмата на театър „Вилекула” е с режисьор Илиян Илиев, сценографията е на Кирил Наумов, куклите – на  Благовеста Василева, а музиката – на Димо Стоянов и Александър Дойчев. Участват: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Александър Караманов,  Нели Славова, Краси Кирчев, Никол Султанова, Велислава Димова.

След успеха на детския телевизионен сериал „Благуните“, излъчен по БНТ и театралния спектакъл „Благуните на живо – още един прекрасен ден“, екипът на продукцията създаде  нов детски театрален спектакъл с любимите герои. 

В представлението „Благуните – приятели завинаги“, децата отново ще се срещнат на живо с любимитесигерои, щесепотопят в техниясвяти щепреживеятзаедновесели и поучителниистории. Красивите, цветни и пищни, куклисапреработени специалнозасцена, а декоритесанови, олекотени и с модернавизия. В спектакъланамиратмястоедни от най-харесванитепеснички вкуклениясериал, които учатдецатадабъдатпо-добри, по-уверени в себеси и по-леснодасесправят с трудностите.

С новия спектакъл „Благуните  - приятели завинаги“ ще се опитаме да си отговорим на въпроса: Що е то талантът? Всяко дете се ражда с талант, независимо дали той ще е в изкуството, науката или спорта.  Всяко дете е личност със свой характер и неповторими заложби. Със спектакъла „Благуните – приятели завинаги“ искаме да вдъхнем увереност на малките зрители, да повярват, че имат талант и да ги провокираме да го търсят. Както казва Чичо Боб: „Да имаш талант това е ... да можеш да правиш нещо по-добре от другите и това да ти доставя удоволствие“.

Билети са на цени от 12 и 15 лв.,  на касите на Ивентим.