Благотворителна изложба в Кукления театър помага на центъра за настаняване “Детска къща“

  • от PlovdivTime
  • 08:35, 22.12.2020

Не пропускайте да разгледате благотворителната изложба на детски рисунки от конкурса в "Месец на: Джани Родари" във фоайето на Кукления театър и да подкрепите усилията на екипа и артистите да направят Коледа по-цветна за децата от ЦНСТ "Детска къща" Пловдив, канят от любимата на малки и големи трупа.

Благотворителна изложба "Магазин за надежда" в Кукления театър в Пловдив може да бъде посетена до 23 декември. Изложбата на рисунки, вдъхновени от Джани Родари, която трябваше да се състои след приключване на фестивала "Месец на: Джани Родари" стана факт през декември. Фоайето на театъра се превърна в пъстра галерия, където  публиката може да разгледа част от прекрасните детски рисунки, изпратени за конкурса в рамките на "Месец на: Джани Родари".

Всяка седмица рисунките са различни, но каузата е една - да зарадваме децата от Център за настаняване от семеен тип "Детска къща" Пловдив с материали за творчество тази Коледа! Можете да помогнете, като дарите средства в кутията за дарения във фоайето на театъра. Ако желаете да дарите директно на ЦНСТ "Детска къща",  свържете се с тях през контактите в сайта им или чрез Кукления театър на мейл: [email protected].

Нека да подпомогнем децата от ЦНСТ "Детска къща" към Комплекс за социални услуги за деца и семейства, Община Пловдив -  http://www.ksuds-plovdiv.org/ Наградените рисунки от конкурса в "Месец на: Джани Родари" вижте тук.