Звезда от сериала „Братя“ влиза в образа на Юда в „Исус Христос Суперзвезда“ в Пловдив

  • от PlovdivTime
  • 10:51, 08.11.2021

Държавна опера-Пловдив отбелязва 50-годишнината на легендарната рок-опера „Исус Христос Суперзвезда“ на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс с премиерен спектакъл на режисьора Веселка Кунчева на 13,16 и 17 ноември в Дома на културата „Борис Христов“. Началото е в 19 ч.  В ролята на Юда щ видим звездата от сериала "Братя" Владимир Михайлов.

Спектакълът по музика на Андрю Лойд Уебър и текст на Тим Райс се осъществява по споразумение с The Really Useful Group Ltd. Диригент – Константин Добройков, режисьор – Веселка Кунчева, художник – Мариета Голомехова и хореография – Явор Кунчев.

Участват солистите:  Николай Воденичаров – Никеца , Владимир Михайлов, Юлия Йорданова - Керана,  Цвети Пеняшки, Владимир Ников, Константин Кацаров, Август Методиев,  Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Хор, Балет и Оркестър на Опера Пловдив.

Билети онлайн можете да закупите от мрежата на Ивентим и на касата на операта в ДК „Борис Христов“.

СОЛИСТИТЕ В "ИСУС ХРИСТОС СУПЕРЗВЕЗДА". В ролята на ЮДА ще видим  ВЛАДИМИР МИХАЙЛОВ.

Владимир Михайлов е един от най-търсените артисти в киното, театъра и музикалната сцена. Той е актьор, рок, поп, и мюзикълен певец, китарист, и текстописец.

Изпълнява една от главните роли в хитовия български сериал на NOVA „Братя“. Участва в повече от 70 чужди филма, където има възможността да си партнира с актьори като Салма Хайек и Ейдриън Броуди.

Владимир Михайлов е и Фантомът на операта в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър и Зоро в едноименната музикална постановка. Той е и Сам в "Мамма Миа", и Жан Валжан в "Клетниците".

Ще го видим в поредното му превъплъщение на сцената на Опера Пловдив в премиерното заглавие "Исус Христос Суперзвезда" на 13, 16 и 17 ноември.