Зов за помощ! Таня се нуждае от спешна операция на стъпалото

  • от PlovdivTime
  • 13:34, 07.11.2021

Таня премина през множество предизвикателства на съдбата. Болезнени операции рехабилитация изпробва различни методи . Независимо от страхът и болката се бори защото нейната мечта няма срок на валидност! Не се предава! Поема глътка въздух и продължава! Тя се нуждае от надежда ,глътчица вяра и една протегната приятелска ръка! Пиша ви като майка, която е посветила съществуването си на тежката борба да направи по-лек и достоен живота на детето си, напук на всички прогнози на лекарите, който са виновни за състоянието му.
Майка, която съпреживява болката на детето си заради немарливостта на лекарите и заради старата апаратура, които допринесоха за диагнозата на детето ми – Детска церебрална парализа.
Майка, която не веднъж беше лъгана, а детето й беше използвано от лекарите в България като опитно зайче.
Майка, която се е превърнала в рехабилитатор, медицинска сестра, санитар, спортист, защото всеки ден многократно вдига по 40 килограма.
Майка, която търси алтернативно лечение в чужбина, защото в България лекарите с надсмешка й обясняват, че и на Луната да отиде все тая… Е да, но, ако трябва и на Луната ще го заведа, за да облекча състоянието му.
Детска церебрална парализа - съдба която превръща живота на детето и семейството още от поемането на първата глътка въздух в борба! Болка която те пронизва да виждаш детето с в омразната инвалидна количка !! Но повярвайте ми мили хора Таня не е тук като наказание а катоизпитание за доброта и съпричасност за правото ни да се наричаме Човеци! Затова ви моля помогнете !Диагнозата и много средства за операции и съпътстващи терапии. Нека и дадем шанс да изживее живота си по-пълноценно и достойно! Благодаря ви за всеки споделен апел дарена сума или изпратен!! При провеждане на контролата и след нашето обобщение на състоянието на Таня през последните месеци с Д-р Кребс стигнахме до решение ,че трябва да се направи операцията на стъпалото. Повечето близки до нас хора са наясно с това ,че от известно време насам Таня е с изключително силна болка в дясното стъпало. Д-р Кребс сподели ,че операцията е неотложна част от нашето лечение и за напред би подобрила ежедневието и рехабилитацията на Таня. 12 седмици тя ще бъде в гипс от които 6 седмици ще бъдем в Австрия за възможност от наблюдения от лекуващият екип на болница Шпайзинг. Сумата е 12 400 евро. Обръщам се към Вас с молба .. Отново да застанете до нас и да ни подкрепите към пътя за по светло бъдеще и ежедневие без болка за моето борбено момиче. Все още не е назначена дата за самата операция тъй като не разполагаме с нужната сума.
Моля всеки един от Вас който може да помогне да го направи.
Помогнете ни да
Начините по които може да помогнете са следните :
????Дарителска сметка в ПроКредит Банк
????IBAN :BG77PRCB92301036576316
????BIC (SWIFT) : PRCBBGSF
????Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова
????PayPal: [email protected]